Tegenwoordig is alles online te koop. Nederland telt steeds meer webwinkels en de winkelstraten worden daarentegen steeds leger. Het is ook trend die we over de hele wereld zien en die niet te stoppen is. Waarom is online dingen bestellen zo populair en wie heeft er allemaal profijt van? In dit artikel ga ik je in detail over de aankoop van mijn dakdragers voor de hyundai kona vertellen.

Het ontstaan van de vraag

Dit jaar ga ik voor het eerst met de auto in plaats van met het vliegtuig op vakantie. Normaal ben ik wel fan van een vliegvakantie, maar vanwege het coronavirus leek me dit geen goed idee. Bovendien heb ik ook geen zin om de hele vlucht met een mondkapje om te zitten. Dus ik besloot naar Oostenrijk af te reizen en bedacht me dat het dan wel leuk is om de mountainbikes mee te nemen. Om deze mee te kunnen nemen heb ik natuurlijk wat extra ruimte nodig en dit kan makkelijk worden gerealiseerd met een paar dakdragers. Dus ging ik op zoek naar dragers die op mijn auto passen.

Op zoek naar de beste dakdragers

Tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat er best veel aanbieders zijn van dakdragers. Ook zijn er best wel veel verschillende merken. Ik heb meerdere websites bezocht en de productinformatie die ik nodig had heb ik uitgeprint. Ik heb deze ’s avonds in de tuin rustig allemaal doorgelezen. Nadat ik me helemaal heb ingelezen heb ik besloten om ze te gaan bestellen. Ik heb voordat ik ging bestellen ook nog even het bedrijf door de zoekmachine gehaald om er zeker van te zijn dat het een echte webshop is. De reviews die ik las waren goed en dus plaatste ik mijn bestelling.

Snel geleverd en gemonteerd

Na de betaling kreeg ik direct een mailtje dat mijn bestelde dakdragers al werden gepakt door de jongens in het magazijn. Tot mijn verbazing werden ze dezelfde dag ook al verstuurd, waardoor ik ze de volgende dag binnen had. In de doos zat een mooie QR-code die gescand kon worden. Bij het scannen van de code werd en een handig instructiefilmpje getoond die me precies vertelde hoe ik de dakdragers moest installeren. Hier was ik erg blij mee, want ik ben niet zo heel erg handig en ik zag er al tegenop om de dakdragers op mijn hyundai kona te monteren.

Mijn andere online-ervaringen

Naast dakdragers koop ik ook vaak mijn haardhout en houtskool online. Ik heb nooit zin om met deze zware artikelen te slepen. Ik heb ook een extra barbecue fan en koop dus graag horeca kwaliteit houtskool, omdat mijn gebakken vlees dan nog lekkerder smaakt. Dit type houtskool is in winkels bij mij in de buurt moeilijk verkrijgbaar.