Voor sommige mensen voelt het misschien nog wat vroeg om over kerst na te denken. Maar niet voor mij! Eigenlijk vanaf dat de zomer voorbij is, kijk ik alweer uit naar kerst. De lichtjes, kerstbomen, lekker dineren, maar vooral… Cadeautjes! Ik vind cadeautjes geven echt enorm leuk en dat is ook een van de redenen waarom ik zo van kerst hou. Ik vind het een heerlijke zoektocht om voor iedereen een passend cadeau te vinden. Toch vind ik het voor mannen altijd wat lastiger dan voor vrouwen. Jullie ook? Dan heb ik hier wat tips! Want ik heb in deze blog drie cadeaus voor mannen op een rijtje gezet waardoor je met kerst altijd goed zit 

Een klein cadeau 

Als je een cadeautje moet kopen voor een wat kleiner budget, bijvoorbeeld voor een oom of neef van je, dan kan ik een telefoonhoesje aanraden. Want mannen houden altijd wel van praktische cadeaus! Dit zijn dingen die ze meestal niet zelf kopen, maar wel nodig hebben in het dagelijks leven (en om hun telefoon heel te houden). En denk je dat een telefoonhoesje saai is? Nee hoor! Op case24.com kan je je hoesjes helemaal zelf ontwerpen en personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A21s hoesje maken met een foto erop voor een persoonlijke ‘touch’. Als je neefje of oom dat geen geweldig cadeau vindt, dan weet ik het ook niet meer! 

Een groter cadeau 

Een wat groter cadeau voor mannen waarmee je altijd goed zit, is een gadget. Dit kan van alles zijn, als het maar technologie is. Mannen worden namelijk helemaal wild van alles wat tech is. Ik heb nog nooit een man ontmoet die hier niet van houdt. Probeer dus even te vissen wat de man in kwestie nog mist in zijn leven. Misschien draadloze oortjes of een goede muziek speaker? Of misschien houdt diegene wel van gamen en is er net een nieuwe game uit? En mocht je niet weten wat iemand nog nodig heeft of mist, dan kunnen de mannen van de Mediamarkt je vast wel vertellen welke gadgets er nieuw zijn en hij nog niet kan hebben omdat ze net uit zijn. 

Een (mega!) origineel cadeau

Tot slot heb ik nog een heel origineel cadeau-idee voor jullie. Er bestaat namelijk een winkel in Gent die heet Bookz&Booze. Wat het is? Nou precies wat de naam zegt! Je kunt bij deze winkel namelijk een boek kopen en dan krijg je hier een bijzondere fles drank bij. Het enige is dus wel dat de man in kwestie van lezen moet houden. En drinken natuurlijk! De eigenaar van de winkel kan je precies helpen met het uitzoeken van een goed boek als je een beetje weet waar diegene van houdt. En woon je niet in of in de buurt van Gent? Dat maakt niets uit! Want ook op afstand kan je een pakket laten samenstellen en opsturen.