Hoe fijn is het als je je na een dag hard werken heerlijk kunt ontspannen in je eigen hottub? Dat lijkt mij echt iets om naar uit te kijken. Zeker wanneer je zwaar fysiek werk doet, is een hottub wel erg lekker voor je spieren. Even helemaal ontspannen met zicht op de sterrenhemel, heerlijk! Maar pas op: vertel niet tegen iedereen dat je een hottub hebt, voor je het weet worden er complete “pool-party’s” gegeven. Tenzij je daar wel zin in hebt natuurlijk, dan is er niks aan de hand.

Lekker “zen” in je hottub

Je hottub is dé ideale plek om alle zorgen van de dag even van je af te spoelen. Even helemaal niks, alleen maar genieten van het warme water. Of natuurlijk heerlijk een muziekje erbij en een glaasje van het een of ander. Of misschien een (luister) boek. Genieten doe je op jouw manier. En ontspannen ook. Zo’n hottub is hier uitermate geschikt voor. Alleen al het idee dat je je in je huis in je badjas hult om deze in de tuin, bij de tub van je af te gooien… Om het water zo lang mogelijk vers te houden, kun je er voor kiezen om eerst even te douchen voor je in de tub springt. Zo kost je tub je een stuk minder energie, want je hoeft minder vaak het water te verversen.

Een hottub bij een feestje

Wanneer je een fijne grote tuin hebt, is het wel leuk om een keer een tuinfeest te geven. Lekker barbecueën, gezellig zitten met z’n allen en af en toe een plons in je hottub. Dat is ook voor de kinderen erg leuk. Je kunt bijvoorbeeld het kinderfeestje van je zoon of dochter vieren in de tuin. Je verzorgt diverse spelletjes in de tuin en als slotstuk mogen ze kinderchampagne drinken in de tub. Hoe leuk is dat?

Zet zelf je hottub in je tuin

Het lijkt nogal een apparaat om te installeren, zo’n hottub. Maar dat valt eigenlijk reuze mee. Natuurlijk zorg je voor een vlakke ondergrond en wat vrienden die je kunnen helpen. Maar je hoeft geen elektra aan te leggen of andere moeilijke dingen. Dat is het voordeel van een houtgestookte tub. Zo lig jij, voor je het goed en wel in de gaten hebt, heerlijk languit in het water. De kans is aanwezig dat je vrienden er direct bij springen, maar dat is ook wel weer gezellig!