Smartphones hebben de manier waarop je reist veranderd. Van het boeken van hotels en vluchten, het vinden van een routebeschrijving, het maken van foto’s en nog veel meer. Voordat je op je volgende avontuur gaat, zorg ervoor dat je de beste smart device-accessoires voor je smartphone bij je hebt!

  1. Een telefoonhoes

Een slide-ID-hoes is misschien wel de beste telefoonhoes voor op reis, omdat je hierdoor geen tijd hoeft te verspillen als je geen volledige portemonnee nodig hebt tijdens jouw vakantie. Meestal is een identiteitsbewijs en een bankpas of creditcard voldoende. Met deze reistelefoon kun je zonder portemonnee gaan. Je mag elke type hoes meenemen, zolang je telefoon of tablet beschermd is. Online vind je de leukste tablet hoesjes.

  1. Apple Batterij Case

Hoewel deze innovatieve telefoonhoesjes die door Apple zijn ontworpen aan de duurdere kant zijn, zijn de Apple Battery-hoesjes jouw beste optie als het aankomt op het onderweg opladen van jouw telefoon. De koffers zijn strak en superdun, zodat je het accupack nauwelijks opmerkt. De batterij gaat tot 18 uur mee bij gebruik van LTE. Vaarwel vervelende bliksemkabels en reserveacculaders.

  1. Waterdichte behuizing

Voorkom een ramp in het zwembad of op het strand met een waterdichte hoes voor jouw smartphone. Gebruik buideldroogzakken, omdat het je nek omwikkelt en het geeft je voldoende ruimte om andere dingen op te bergen (bijvoorbeeld geld en kaarten).

  1. Selfiestick

Omarm de selfiesticks, ze zijn hier om te blijven. Ze zijn in de loop van de jaren geĆ«volueerd, wat spreekt van hun groeiende populariteit (en acceptatie) sinds de social media selfie-beweging een paar jaar geleden begon. Nu komen ze in compacte afmetingen, verschillende add-ons, Bluetooth-compatibel of waterdicht – de lijst gaat maar door.

  1. Handheld video-stabilisator

Als je jouw reizen documenteert door heel veel video’s te maken, is een videostabilisator in de handbagage een reisaccessoire voor jouw smartphone. Deze gadget zorgt voor soepel en stabiel filmen en zorgt voor trillingvrije video’s.

  1. Een luidspreker die je smartphone oplaadt

Gelukkig zijn er draagbare Bluetooth-luidsprekers die ook dienstdoen als oplader voor smartphones!

  1. Auto-steunen

Voor degenen die onderweg zijn, is het hebben van een autohouder voor jouw smartphone van groot belang om jouw reis soepel en probleemloos te laten verlopen. Dit geldt vooral als je op een vreemd land rijdt!

  1. Tablet

Zowel een tablet als een telefoon meenemen, leek altijd te veel, totdat de apps voor kranten en tijdschriften goed begonnen te worden. Nu kun je verschillende tijdschriften en boeken downloaden op je tablet en gebruiken tijdens je reis. Vtergeet nie om ook een e-reader hoesje te kopen, want je hebt bescherming nodig.