Een onderbroek op zichzelf zegt niet zo veel. Vaak is dit omdat ze simpelweg helemaal één kleur zijn. Dat spreekt niet zo heel erg aan. Een onderbroek van daarentegen A-dam Underwear, die een hartstikke leuk printje heeft, vertelt ons al dat u een leuk persoon bent.

Naast dat u een leuker persoon bent doordat u een onderbroek draagt met een leuk printje erop, kunt u ook wat zeggen met dat printje. Sommige bevatten namen, als u dan uw onderbroek laat zien weten mensen gelijk uw naam. Andere bevatten kleine figuurtjes erop in bijvoorbeeld bierflesjes, hiermee laat u zien dat u van bier houdt.

Wat misschien nog wel het belangrijkste is dat de onderbroeken van A-dam Underwear zeggen, is dat u op zoek bent naar een betere wereld. De materialen die zijn gebruikt om het ondergoed en zwemgoed te maken is milieuvriendelijk en schaadt niemand.

 

Nooit een saai leven met A-dam Underwear

Die printjes die zeggen dus allemaal dingen, maar het feit dat die printjes er zijn betekent dat u nooit een saai leven heeft met A-dam Underwear. Want elke keer dat uw broek omlaag gaat, is er een hartstikke leuke onderbroek te zien.

Eens in de zoveel uur moet u echt wel naar de wc, dat betekent dat uw onderbroek dan in uw blikveld valt. Als u dan zo een leuke onderbroek ziet, kunt u eigenlijk niks anders doen dan even lachen. ’s Ochtends, wanneer u wakker wordt, dan moet u een nieuwe outfit uitzoeken. Dat is vaak vermoeiend werk. Daarom is het daarna extra leuk om nog een onderbroek uit te zoeken die helemaal uw outfit afmaakt.

Al helemaal zo een la vol met allemaal verschillende soorten kleurtjes en printjes, allemaal bij elkaar is hartstikke lekker chaotisch om naar te kijken. Deze lekkere chaos heeft hetzelfde lekkere verfrissende affect als een plens koud water in het gezicht, heerlijk dus!

A-dam Underwear voor alle mannen

Kortweg de meeste mannen dragen boxers, daarom is de boxer het enige model dat A-dam Underwear maakt. Wat wel belangrijk is om te onthouden, is dat de boxer er in twee verschillende soorten is.

Er bestaat een nauwsluitende boxer, deze bevat veel stretch en kan onder eigenlijk alle kledingstukken wel zonder zichtbaar te zijn. Dus ook wanneer u een strakke broek aan doet, kunt u de boxers van A-dam Underwear dragen.

Naast de nauwsluitende boxer is er ook nog de wijde boxer. Dit is ook een model dat we allemaal wel kennen, maar in tegenstelling tot de strakkere boxer kan de wijde boxer niet onder alle kledingstukken. Als u namelijk een strakke broek over een wijde boxer draagt, dan kan iedereen alle vouwen van uw ondergoed zien, daarnaast zit het niet zo lekker.