De Franse vlag heeft een karakteristieke uitstraling. De Fransen zelf noemen de vlag ook wel drapeau tricolore. Zelf ben ik van mening dat vlaggen met een tricolore het stijlvolst zijn. Denk aan de Italiaanse vlag en dus ook de Franse vlag. Blauw bij de stok, wit in het midden en rood aan de buitenkant. Ieder vlak is exact even groot. De Franse vlag hoe wij hem kennen werd bekend in de Franse revolutie. Het zou een combinatie zijn van het wapen van Parijs wat rood en blauw is en de kleur van het Franse koningshuis. De Franse vlag is een tijdje omgedraaid, waarom dit gebeurt is zijn verschillende idee├źn over. De Franse vlag heeft een erg interessante geschiedenis, als u er dan ook voor kiest om de Franse vlag aan te schaffen schaft u eigenlijk een stukje van de Franse geschiedenis die erg kleurrijk is en zeker de moeite is om je erin te verdiepen.

Franse vlag kopen in verschillende maten

Er zijn voor de vlag verschillende soorten en maten. Net zoals voor een kleding stuk kunnen wij ons voorstellen dat niet iedereen de behoefte heeft om de zelfde lengte Franse vlag. Zo wil niemand dat de vlag over de grond sleept omdat de Franse vlag dan een stuk sneller slijt. Een vlag moet trots in de wind wapperen, maar deze wind kan wel zorgen voor nadelen. Er zit namelijk stof en zand in de lucht en andere stoffen. Deze stoffen zorgen ervoor dat de vlag vervaagt of erger nog stuk gaat Daarom hebben wij ook verschillen in kwaliteit. Kiest ervoor om de vlag buiten te laten wapperen dan kunt u het beste kiezen voor een vlag uit het top segment van vlaggenclub.nl

Uw Franse vlag online bestellen

U kunt de Franse vlag eenvoudig online bestellen. Een nadeel van online bestellen is dat u niet een kwaliteit check kunt uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat u uw vlag besteld bij een partij waar u ervan op aan kunt dat de kwaliteit geleverd word die u verwacht. Bij vlaggenclub.nl kunnen wij u vertellen dat de kwaliteit die ze zeggen te verkopen ook echt verkocht word. Ik heb meerdere keren zaken gedaan met hun en altijd hielden ze zich keurig aan hun afspraak er werd snel bezorgt de service was dus uitstekend. Bekijkt u dus het aanbod op vlaggenclub.nl en laat u versteld staan door het brede assortiment.