Als je denkt aan dingen die je online kunt kopen, is een TV plafondbeugel misschien niet het eerste wat bij je opkomt. Een TV plafondbeugel dient veel verschillende doeleinden waar je je misschien niet direct bewust van was. Zo kun je er een thuisbioscoop mee creëren, hem ophangen in de kantine van je werk, of hij kan gebruikt worden voor openbare ruimtes.

Thuisbioscoop

Als je een klein beetje een nerd bent zoals ik, droom je soms stiekem van het hebben van je persoonlijke thuisbioscoop. Met een TV plafondbeugel kan dat heel makkelijk. Het enige dat je nodig hebt is een donkere ruimte, en een heel grote televisie. Die hang je dan aan het plafond met een TV plafondbeugel. Misschien zorgen voor een comfortabele bank of van die eigen stoelen met een houdertje voor je drankje. En genieten maar!

Op kantoor

Een TV plafondbeugel is op kantoor handig, omdat hij in vergaderruimtes geplaatst kan worden. Alleen degenen die erover gaan zijn dan in de mogelijkheid om de televisie te bedienen. Het staat professioneel en geordend om de televisie aan het plafond te hebben hangen. Ook is het ruimtebesparend, omdat je niet meer de televisie op de vergadertafel hoeft te plaatsen (of de lunchtafel).

Openbare ruimtes en andere ruimtes

Als je beheerder bent van een stationshal zul je al weten dat TV plafondbeugels heel handig zijn. Als je andere ruimtes beheert wil ik het je alsnog aanraden. Je kunt een TV plafondbeugel gebruiken op plaatsen zoals sportscholen, wachtruimtes, evenementen en beurzen, pop-upstores, oneindig veel plaatsen. Het ligt er maar aan waar de behoefte is. Tegenwoordig vind je in kroegen ook steeds meer televisies, naar de internationale standaard.

Andere voordelen van een TV plafondbeugel

Met een TV plafondbeugel weet je zeker dat je televisie veilig hangt. Als je thuis kinderen hebt, weet je hoe het is om die angst te hebben dat ze die televisie om kunnen gooien. Met een TV plafondbeugel is at probleem verleden tijd. TV plafondbeugels zijn altijd draaibaar of kantelbaar, dus je kunt ze helemaal aanpassen naar inrichting. Er zijn zelfs TV plafondbeugels die 360 graden kunnen draaien. Als je bijvoorbeeld een hoekbank hebt met een lang ligstuk, kun je de televisie draaien naar de juiste zitplek. Je hoeft geen gaten in de muur te boren (wel in het plafond), maar als je de beugel weer weghaalt zijn de gaten minder zichtbaar. Overweeg vandaag nog om er een te nemen, ze zijn altijd inzetbaar en je kunt hem heel snel online kopen.