Moet u binnenkort een bedrijfsfeest, uitje of ander evenement organiseren? Omdat de voorpret vaak in grote mate bijdraagt aan het succes van het evenement is het extra leuk om er dan met de hele groep samen heen te gaan. Voor dat soort gelegenheden is een touringcar huren ideaal. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer of mensen die met eigen vervoer komen, dus je hebt de hele groep van alle gasten in een keer bij elkaar en kan zelf bepalen hoe laat en hoe u ergens heen gaat.

Wanneer is een touringcar huren handig?

Men associeert een touringcar huren vaak voornamelijk met basisschoolreisjes en andere uitjes, of voor wat langere trips naar het buitenland. Maar veel mensen weten niet dat een touringcar huren eigenlijk voor veel meer dingen handig kan zijn. Vaak als u een feest of ander evenement organiseert is het een heel gedoe om iedereen om dezelfde tijd op dezelfde plek te krijgen, in verband met file, verschillende routes en niet meewerken openbaar vervoer. Het is dan dus niet alleen handig, maar ook nog eens veel gezelliger om door middel van een touringcar huren iedereen alvast bij elkaar te krijgen en het onderweg alvast gezellig te maken!

Voordelen van een touringcar huren

U kunt een touringcar huren zo luxe maken als je zelf wilt. Over het algemeen biedt een touringcar 77 zitplaatsen. Als dit niet genoeg plaats voor uw groep is zijn er ook dubbeldekker touringcars te huur, of kunnen er meerdere ingezet worden. Ook zijn er voor kleinere groepen mini touringcars beschikbaar, zodat u niet meer betaalt voor lege plekken. U kunt de touringcar huren voor een paar uur, een dag, een weekend, een week of nog langer. De prijs is afhankelijk van de hoe lang u de touringcar huurt, de afstand die deze aflegt en of het bijvoorbeeld hoogseizoen is. Ook kunnen er andere prijzen gehanteerd worden als u naar het buitenland rijdt.

De inrichting van de bus is gericht op comfort. Veel moderne touringcars hebben een toilet, koelkast en dvd-systeem. Soms is er ook bijvoorbeeld een koffie-unit, en kunt u een extra luxe touringcar huren met verstelbare rugleuningen, muziekinstallatie en bijvoorbeeld catering. Dit soort luxe opties zijn vooral erg fijn bij langere reizen, zoals meerdaagse trips waarbij men lang achter elkaar moet zitten. De tijd gaat een stuk sneller als je op je gemak een broodje kunt en een kopje koffie kunt eten, of bijvoorbeeld in uw stoel kunt gaan liggen. Een touringcar huren biedt dus veel voordelen, bij allerlei evenementen!