De zomer is alweer bijna aangebroken. Dan hebben we er allemaal weer een heel school- of werkjaar opzitten. Als je druk bent en hard werkt vergeet je vaak om jezelf eens lekker te verwennen. Of misschien ken je wel iemand die een zwaar jaar achter de rug heeft, en wil je diegene eens in het zonnetje zetten. Als je op zoek bent naar een mooi cadeau voor iemand of eens wat leuks voor jezelf wil doen, zijn Pandora bedeltjes ideaal! De mogelijkheden zijn oneindig, en dat in elke prijscategorie. Voor jezelf of voor een ander, met Pandora bedeltjes ga je nooit de mist in!

Geschiedenis Pandora bedeltjes

Pandora begin in 1982 als een kleine juwelier in Kopenhagen.  Ze reisden vaak samen naar Thailand op zoek naar sieraden om mee te nemen. Het winkeltje bleef groeien, en het bedrijf verhuisde in 1987 naar een groter gebouw. Er kwam voor het eerst een eigen ontwerper bij het bedrijf werken en de focus werd voortaan gelegd op het maken van eigen authentieke en unieke sieraden. Het bedrijf bleef groeien en werd steeds internationaler. Het doel van Pandora bedeltjes is om iedere vrouw haar eigen verhaal te laten vertellen met haar sieraden – want individuele expressie is belangrijk. Ieder moment is uniek, en in een armband van Pandora bedeltjes kan elk stukje van elk verhaal worden verteld.

Waarom Pandora bedeltjes?

Wat maakt een bedelarmband nou zoveel leuker dan een gewone armband? Ten eerste natuurlijk het feit dat je ze helemaal zelf samen kan stellen. Sommige bedelarmbandjes met de bedels er al aan hebben een paar bedels die bij je passen, maar ook een of meer die je er misschien liever niet op had gehad. En veel ‘normale’ armbanden worden al snel wat saai. Met Pandora bedeltjes kun je helemaal zelf kiezen wat voor bandje je wil, wat voor sluiting, en natuurlijk hoeveel en welke Pandora bedeltjes je aan de armband wil. Dit betekent ook dat je de samenstelling van je Pandora bedeltjes ieder moment kan veranderen! Als je een keer voor goud in plaats van zilver wil gaan, of een bepaald thema wil wat past bij je stijl van dat moment. Een andere mooie eigenschap van Pandora bedeltjes is dat ze ieder een eigen betekenis hebben. Omdat ze zo leuk zijn om te krijgen, of er eentje voor jezelf uit te kiezen als je trots op jezelf bent of een zware tijd achter de rug hebt – zo zit er uiteindelijk een herinnering aan ieder bedeltje.