Over mij

Ik kan het natuurlijk eindeloos gaan hebben over het blog, maar misschien is het ook wel eens leuk om het over mezelf te hebben. Mijn naam is Rutger de Vriend, ik ben 28 jaar en ik woon in Diemen. Ik heb de studie Creative Business afgerond, waarna ik nog vele cursussen op het gebied van e-commerce en online marketing heb gevolgd. Nu ben ik vooral bezig met bloggen en het onderhouden van mijn eigen website.

Het delen van mijn kennis

Waarom ben ik nu precies 123-onlinekopen.nl begonnen? Dit komt doordat ik graag kennis en ervaring wil delen met anderen, Dagelijks zie ik nieuwe trends komen op het gebied van mode, technologie en meer. Soms gaan deze ontwikkelingen zo snel, dat het soms onmogelijk is om deze bij te houden. Daarom heb ik ervoor gekozen om af en toe eens een blog te plaatsen van opvallende producten die online te verkrijgen zijn. Zo heb ik zelf een bezigheid, maar inspireer en informeer ik ook anderen. Dat is voor mij de motivatie om nog altijd fanatiek voor jullie te bloggen!

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Ik probeer altijd om ervoor te zorgen dat ik blogartikelen schrijf die voor iedereen relevant zijn. Nu weet ik vaak leuke onderwerpen te belichten, maar hoor ik ook graag wat jullie interessant vinden. Waar gaan jullie interesses naar uit op bijvoorbeeld het gebied van e-commerce? In de reacties van het blog kun je het mij laten weten, maar je kunt ook altijd het contactformulier invullen.

Via het contactformulier kun je een bericht achterlaten, waarna ik zo snel mogelijk contact met je op zal nemen. Hier kan je terecht wanneer je een tip hebt, een vraag hebt, of wanneer je wilt samenwerken. Laat snel een bericht achter, dan laat ik snel van mij horen!