De inrichting en de uitstraling van je interieur reflecteert wie jij bent. We zien het steeds meer dat door middel van accessoires een woonkamer, eetkamer of slaapkamer reflecteren wie je bent als persoon. Door het kiezen van de juiste luxe sierkussens kun jij je woonkamer, eetkamer of slaapkamer een bepaalde uitstraling geven. Graag vertellen we je hieronder zien wat verschillende soorten kussens kunnen doen met je woon/eet of slaapkamer.

Hoeveel kussens op je bank

Iedereen is verschillend. Dit betekent ook verschillende soorten banken in je woonkamer. De een houdt van het heerlijk neerploffen in een bank en lekker wegzakken in veel mooie kussens. De ander houdt meer een strakkere uitstraling met in beide hoeken een mooie luxe sierkussen als eyecatcher. Of wanneer je liever een rust wilt uitstralen kun je ervoor kiezen om één of twee effen kussens neer te leggen op je bank. Maar hoe weet je nu wat voor een stijl het beste bij je past? Door het kiezen van de juiste kleuren kussens kun je jouw stijl doorvoeren in je interieur.

Kleuren kussens

Met een aantal luxe sierkussens kun je je interieur net dat beetje extra geven. Maar hoe bepaal je nu welke kleur het beste bij jou past?! Hieronder geven wij graag een paar tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste kleur luxe sierkussens.

Houd je ervan om met één kleur te werken? Dan kun je ervoor kiezen om verschillende tonen kleuren te gebruiken. Hierdoor zorg je ervoor dat je het toch nog iets spannender maakt.

Je kent het wel van die banken die vragen om veel kussens. Hier kun je op een speelse manier mee omgaan door verschillende kleuren en patronen kussens neer te leggen. Denk bijvoorbeeld aan de Ikat kussens. Dit zijn luxe sierkussens die door de verschillende kleuren en patronen je woonkamer enorm op kunnen vrolijken.

Een andere mogelijkheid is om juist twee totaal verschillende kleuren luxe kussens te pakken. Denk hierbij aan geel met witte kussens. Heb je een mooie blauwe bank? Leg hier kleurrijke oranje kussens op en je bank krijgt ineens een totaal andere uitstraling.

Wat voor een soort luxe sierkussens je ook kiest, zorg ervoor dat je bij jezelf blijft. Kies een combinatie die voor jou lekker voelt, zodat je woonkamer, slaapkamer of eetkamer een plek wordt waar jij je fijn voelt.