Een hondenspeeltje dat wel tegen uw hond op kan? Kong heeft stevige maar toch stuiterend leuke speeltjes voor uw hond. Kong is gemaakt van duurzaam rubber dat is hergebruikt. Doordat de speeltjes stuiteren hebben de hondjes er veel speelplezier aan. Een hond kan flink hard bijten dus moet het speeltje wel van hoogwaardige kwaliteit zijn. Kong is dit zeker en zal niet snel kapot gaan door de tandjes van uw hond(en).

Kong is geen nieuwe speler op de markt en bestaat al 45 jaar in de hondenspeeltjes sector en is hierdoor een van de beste in wat zij doen. Zij weten wat werkt en wat niet. De Classic is een speeltje dat stevig is maar toch stuitert. Tevens kan in de Classic voer en snacks worden gestopt zodat de hond zijn best doet om dit eruit te krijgen. Zo blijft het beestje lekker in beweging. Naast het grote speeltje is er ook een klein speeltje voor de pups. Dit speeltje is wat zachter en flexibeler zodat puppy’s niet hun tandjes te snel verliezen.

Bij Kong is er voor elke leeftijd wat

Voor de wat oudere hond bestaat er de Kong Senior. Dit is net iets zachter dan de Classic maar niet zo zacht als de Puppy. Zo hebben de oudjes onder de honden ook nog wat leuks om zich mee te vermaken en verliezen ze niet snel tanden. Heeft u nu een hond die elk speeltje al kapot heeft weten te krijgen, dan heeft dit merk daarvoor de oplossing. De Kong Extreme. Dit speeltje is gemaakt van sterk rubber dat uw hond niet snel kapot zal krijgen. Kong Extreme is ook te vullen met snacks waardoor de hond zijn best doet om deze snoepjes uit het speeltje te krijgen.

Kong speeltjes ook voor de huiskat

Dit merk heeft niet alleen hondenspeeltjes maar ook speeltjes voor de huiskat. Bijvoorbeeld de Moppy Ball. In deze bal zitten ratels waardoor de kat aangemoedigd wordt om erachteraan te gaan. Dit merk heeft een groot assortiment aan kattenspeeltjes dus voor elke kat is er iets. Deze speeltjes zorgen ervoor dat huiskatten lekker in beweging komen en dus genoeg lichaamsbeweging krijgen. Want vaak komt het voor dat huiskatten nauwelijks aan lichaamsbeweging doen als zij alleen in huis mogen blijven. De speeltjes  zijn hiervoor de oplossing en zorgen voor een actievere leefstijl voor uw huisdieren. Kat of hond, dit merk heeft het juiste speeltje voor het vermaak van uw huisdieren