Iedereen zou zichzelf natuurlijk wel miljonair willen noemen, maar helaas is dit een titel die niet voor iedereen is weggelegd. Toch zijn er kleine aanpassingen die jij kan maken in je woning om deze net iets meer als een heuse villa zullen doen voelen. En hiervoor hoef je ook niet het budget van een miljonair te hebben dus lees snel verder!

Luxe wonen is een kunst

Kunst, de elite is er wel dol op, grote kunst werken gaan voor miljoenen op veilingen! Kunstwerken worden vaak gezien als statussymbool en gezien hun prijskaartje is dat ook wel logisch. Maar als kunst zo duur is, wat doet het dan op deze lijst? Gelukkig hoeft kunst helemaal niet duur te zijn. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij een plaatselijke kunstenaar. Meestal hanteert deze een stuk meer redelijke prijzen en zo heb je toch nog een uniek kunstwerk. En wanneer dit geen uitkomst is, kan je vaak voor goede prijs een zeefdruk of zelfs een poster van een bekender werk op de koptikken. Koop er een mooie bijpassende lijst bij en versier je muren met wat prachtige schilderijen. Het staat gegarandeerd een stuk luxer dan een playboy of auto poster!

Baden als een koning

Echte welvaart neemt geen genoegen met een simpele douchecabine en een douchekop. Een luxe douche is op zijn minst uitgerust met een regen optie en massage stralen. En ook hiervan verwacht men dat het prijskaartje al snel torenhoog oploopt. Maar gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn. Zo kun je tegenwoordig een complete douchecabine met alles erop en eraan al voor onder de duizend euro vinden. En deze kun je vervolgens ook nog eens zelf aansluiten, dus ook geen extra kosten voor een loodgieter. Hiervoor moet je natuurlijk wel een beetje handig zijn, maar het resultaat mag er zeker wezen. Badgasten zullen in ieder geval zeer zeker onder de indruk zijn van jouw prachtige douche!

Een occasion voor elke occasion

Wanneer mensen het over 2e hands auto’s hebben gaat het meestal over gezinswagens en boodschappen karretjes. Maar de echte luxe paardjes onder ons hebben ook wat luxe paardenkrachten nodig. Wat veel mensen gelukkig niet weten is dat een hoop dure sportwagens razendsnel afnemen in waarde, wat dus betekent dat je 2e hands een jaguar uit 2013 kan kopen voor dezelfde prijs als menig gezinsauto. Vooral voor de auto liefhebbers is dit een prachtige tip! Niemand weet tenslotte welke prijs jij eigenlijk hebt betaald voor die dikke wagen!